Треньорът на Локомотив (София) Емил Велев даде пресконференция, на която не само говори за "железничарите", а и засегна темата с Веселин Марешки, който му беше шеф на "Лаута" през есента. Именно срещу "смърфовете" се изправя селекцията на Кокала. Мачът от 16-ия кръг на "А" група е утре от 15:30 часа и ще се играе на "Лаута".

"Някои хора ги гони страхотна параноя. Обявяват двойни и тройни премии срещу нашия отбор. Марешки няма какво да го коментирам, тъй като не е специалист. Футболът много не му е ясен. Бързо ги преминавам тези негови изказвания", заяви Кокала, нападайки варненеца. Марешки пък преди дни засегна Велев, казвайки, че е сгрешил като не го е махнал по-рано от Локомтив (Пловдив).

"Всеки ми познава нрава. Аз съм доста агресивен човек. Гледам да си върша нещата, както трябва. Така че на много хора мнението не съвпада с реалната действителност. От много години се занимавам с футбол и като футболист, и като треньор. Хората ме познават, а и има много, които се плашат от мен. Донякъде има страх в другите отбори", каза Емил Велев.

Наставникът на "железничарите" реагира остро срещу решението на Съдийската комисия да назначи варненеца Радан Мирянов за главен рефер на двубоя.

"Ето, утре ще ни свири съдия от Варна – Радан Мирянов се казва. А защо и как е поставен!? Не искам нищо да казвам, но нали знаете, че собственикът на Локомотив (Пловдив) е от Варна. Просто трябваше да се реагира по друг начин, но няма значение. Съдията трябва да свири онова, което види", заяви още Емил Велев.

"Ще видим утре дали отборът е мотивиран. Все пак и футболистите ги притеснява мястото в класирането. Мисля, че има настроение. Но е факт, че се намираме в незавидно положение, в зоната на изпадащите сме. Трябва да се измъкнем оттам по най-бързия начин. Целта е оставане в "А" група", добави наставникът на Локо (Сф).

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ