Треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев заяви преди мача с ЦСКА, че напрежението е при "армейците", а не в неговия отбор. Както е известно, утре от 18:00 часа "смърфовете" се иузправят срещу "червените" на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен в двубой от 3-ия кръг на "А" група.

"Очаквам нашите момчета да дадат всичко от себе си. Все пак, когато играеш с такива отбори като ЦСКА, "Левски" и Лудогорец, винаги трябва да си на максимума, иначе не може да разчиташ на добър резултат", заяви Велев на пресконференцията си преди двубоя.

"Отработихме някои неща на тренировките, които ще ни са необходими утре срещу ЦСКА. Играем с тим, който е институция в България. Каквото и да е положението при тях, ние трябва да подходим с нужния респект. Целите им са по-високи. ЦСКА винаги се бори за първото място, а в момента имат само 1 точка. Така че напрежението е при тях, а не при нас", каза Кокала.

"Смятам, че се представяме повече от добре до момента в първенството, с оглед на селекцията, която направихме непосредствено 10 дни преди първенството. Съжаляваме само, че в тези два мача, които изиграхме, не можахме да запишем победа, но какво да се прави това е футболът. Никога не може да знаеш какво ще се случи. Надявам се в следващите мачове да имаме повече късмет и да трупаме точки", добави треньорът на Локо (Пд).