„Честитя на моите футболисти класирането за следващия етап. Знаехме, че ще бъде много тежък мач, както и се получи. Естествено, не можахме да покажем нашите качества на 100%, тъй като теренът бе доста тежък. Но още повече се радвам, че моите футболисти проявиха огромен характер”, заяви наставникът на Левски Емил Велев след драматичния успех с 2:1 в "Надежда" за купата.

”От мен няма да чуете да отлича даден футболист, това е отборен спорт, но свалям шапка на всички мои футболисти. Това, че Николай Димитров вкара втория гол, е прекрасно, той е един много надежден футболист, радвам се, че с неговия гол ние се класирахме за следващия етап,” сподели специалистът.

На въпрос дали евентуално отпадане на Левски в толкова ранна фаза щеше да е провал, Велев отговори:„Ние в България сме свикнали да правим драми. Може би трябваше да се срещнем с Локомотив София на финала. Виждате, че те са един много добър отбор, играят тактически правилно, за наша радост ние успяхме да победим с повече желание и по-голяма битка. Не видях Тодор Батков на стадиона, не знам дали е бил на мача” завърши Емил Велев/БЛИЦ