Треньорът на Левски Емил Велев бе изключително доволен от победата с 2:1 над Литекс в Ловеч.

"Взехме трите точки в един оспорван мач, който се игра на изключително лош терен. Тази победа е много ценна за нас. От тук едва ли друг отбор ще успее да вземе нещо до края на сезона. Литекс е силен отбор", заяви Кокала, който за пореден път демонстрира високо самочувствие и добави, че е спокоен за поста си - "Питах Сашо Тумпаров. Той е шеф в "Еврофутбол". Те не приемат залози за мое уволнение."

"Преживявам играта, затова съм толкова емоционален и експлозивен", каза Велев, който по време на двубоя на няколко пъти реагира бурно срещу съдийски отсъждания, както и изрита няколко топки, демонстрирайки нервност.

"Казах на съдията, че не ни даде две нарушения, а от едно измислено за тях падна гол в нашата врата", заяви още Велев.

"Радвам се, че момчетата най-после разбраха, че трябва воля и себераздаване. Днес играха не на 100, а на 120%. Вижде се левскарският дух", каза Велев.

"Този плакат не прави чест на нашите фенове", каза Кокала по повод плаката, който бе издигнат от феновете на Левски - "Велев, мършо, махай се!"

"Нормално е в Левски винаги да има напрежение. В Левски винаги е ветровито. Винаги се целим във върховете и няма как да е иначе. На мен обаче ми харесва", завърши Кокала. /БЛИЦ