Треньорът на Левски Емил Велев се закани на ЦСКА, въпреки че "сините" ще бъдат без звездите си Георги Иванов, Георги Петков и Христо Йовов във вечното дерби. Кокала сподели очакванията си за сблъсъка на брифинг след тренировката на тима на националния стадион "Васил Левски".

"Нашите лидера са контузени и няма да можем да разчитаме на тях. Надявам се на тяхната подкрепа от съблекалнята. Те ще бъдат близо до отбора. Всички останали, които са в групата са здрави. Да не кажа на 100%, но знам състава с който ще започнем в най-великото дерби в България. Ще дам шанс на тези, които са най-подготвени", сподели Велев.

"За този мач всичко може да се каже и всичко ще е истина. Най-важното е желанието на всеки футболист да се изяви в най-добра светлина. Футболистите знаят за какво става въпрос и най-важното е на таблото след мача да пише, че Левски е победил. Ако спечелим, разликата в точките се стопява и всичко може да се получи до края на първенството", сподели още Велев.

"ЦСКА играят доста мотивирано, бързо и агресивно. Самочувствието им е приповдигнато след десетте поредни победи. Ние трябва на всяка цена да им направим живота тежък. Но знаете, че дербитата са непредсказуеми. Ще видим утре след мача кой е бил фаворит", допълни Велев.

"Явно е, че доста ги е страх, след като не искаха чужденец да свири мача. Смятам, че Стефан Спасов е добър рефер и се надявам да свири по правилата", коментира съдията Велев. /БЛИЦ