Легендата на футбола ни Емил Костадинов заяви, че обвиненията, отправени от медиите по повод условията, предоставени на българските отбори по време на сборните им лагери, са напълно безпочвени.

„Дълбоко съм обиден от това, което чета по медиите последно време. Отправят се обвинения, в които няма нищо вярно “, заяви членът на Изпълкома на пресконференцията днес, на която присъстваха още изпълнителният директор на БФС Борислав Попов и пресаташето Христо Запрянов.

„Искам да обясня за цените и парите, които са плащани по време на лагерите. Една медия твърди, че 75 лева е висока цена. Ще направя обаче важно уточнение - в тези 75 лева не влиза само храна и спане, а съдийство, извозване до терените, тренировки, контролни мачове, медицински изследвания и други неща. Така че – цената е добра и трудно ще се намери по-добра за подготовка на отборите. Туроператорската фирма си свърши работата.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Искам да добавя, че юношеските и младежките ни състави получават възможно най-добрите условия с оглед финансовите способности.

Една медия (б.р. – има предвид bTV) обаче хвърли кал срещу нас и ние ще се борим докрай. Аз лично ще се боря докрай.

Никой от нас не е направил нищо грешно и ако има някой, който е сбъркал, то той трябва да си понесе отговорността. Лично аз нямам никакви притеснения от проверките, които се правят, тъй като знам какво съм вършил", завърши героят на България от „Парк де Пренс”.