"Разговаряхме с Павел Дочев, но само общи приказки. Ще разговаряме и с други хора, като има и чужденци. До няколко седмици трябва да станат ясни нещата относно треньорския пост в клуба”, заяви новият стар спортно-технически директор на ЦСКА Емил Костадинов.

“Адалберт Зафиров е треньор на ЦСКА до края на сезона. Много хора искат да нагнетят напрежение в клуба с имената на този или онзи. Дуетът е Димитър Пенев и Адалберт Зафиров. Разберете веднъж за винаги, че Зафиров няма "Про-лиценз" и той на този етап може да бъде само помощник треньор, така че не спекулирайте. Зафиров се справя добре и има бъдеще в отбора. Това е най-важното за него. Той ще остане в екипа на ЦСКА. За селекция не сме говорили. Като има нов треньор, неговата дума ще бъде най-важна ",добави Костадинов
Относно негативните реакции на феновете заради завръщането на легендарния нападател в ръководството на "армейците", Емо заяви, че е чист пред съвестта си и всичко, което е правил е било за доброто на ЦСКА.

"Неприятно ми е, че феновете реагират по този начин на моето завръщане. Собствениците на клуба ми гласуваха доверие. С много работа ще заслужа и доверието на феновете. Чист съм пред съвестта си и мисля, че съм направил всичко за доброто на ЦСКА. Наистина има хора, които мислят, че не е така, но аз съм го доказвал и ще го доказвам и за в бъдеще", категоричен бе Костадинов.