Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов изслуша в офиса си спрягания за нов треньор на тима Павел Дочев. Спецът посети офисите на "Титан" и се срещна с ръководството на "армейците". Новият спортно-технически директор Емил Костадинов също бе на сбирката.

"Павел Дочев ми беше на гости. Познаваме се от 15 години. Довечера ще дойде и вкъщи", заяви Борисов.

"Той дойде, изслушах го, нищо повече. В момента доиграваме шампионата. След 15 май можем да говорим за нов треньор. Доволен съм от гостуването на Дочев. Няма да имаме гости от Македония, Швейцария, не чакаме никого", сподели още Димитър Борисов.

"Реакцията на феновете относно назначаването на Емил Костадинов си е тяхна работа. Аз не мога да контролирам поведението на привържениците ни. Костадинов е доказал се футболист и спортен човек. Със сигурност разбира повече от футбол, отколкото аз. Емил Костадинов покани на гости Павел Дочев, но най-вече Емо Данчев, те го доведоха", добави босът на "червените".

"Вие се опитвате да разберете дали ЦСКА има нов треньор. Не, няма. Като ръководство не сме взели решение за нов треньор, но можем да изслушаме всеки, който пожелае да си представи идеите и стратегията. Ще изслушаме и Зафиров, и Пенев, като може и те да останат", каза още Димитър Борисов. /БЛИЦ