Юношите на ЦСКА до 15 години постигнаха впечатляваща победа със 17:0 над Струмска слава (Радомир). Мачът от предпоследния кръг на есенния полусезон се игра на изкуствен терен в комплекс "Царско село". Над всички беше Цветомир Цанев, който блесна с 8 гола в срещата. Проектонационалът реализира по четир попадения в двете полувремена.

Хеттрик отбеляза Христо Арсов, два пъти точен за "червените" бе Христо Марков, а по веднъж се разписаха Мартин Сотиров, Веселин Борисов, Георги Иванов, Данаил Стойчев.

Цветомир Цанев не за първи път привлича вниманието. В последните няколко месеца нападателят от Казанлък ниже гол след гол с екипа на ЦСКА. Привлечен е в школата на "армейците" от треньора Христо Марашлиев.   

Цанев е продукт на школата на Арсенал 2000 (Казанлък). В решението да се насочи точно към футбола няма нищо случайно. Баща му Пенчо Цанев, който е от Твърдица, дълги години беше президент на Олимпик (Твърдица) и Олимпик (Сливен).  

Специалистите предричат бляскаво бъдеще на Цанев-младши, който гори от желание да продължи да се развива и един ден да радва феновете на ЦСКА с головете си.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ