Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде изявление пред медиите навръх рождения си ден преди предстоящото гостуване на тима си на Черно море. Мачът от втория кръг на плейофите от първата шестица е утре (20 май) от 17:30 часа.

„В личен план си пожелавам да съм жив и здрав, а в професионален в сряда да спечелим първа Купа“, заяви Янчев, който днес навършва 47 години.

„Мотивирани сме за победа не само за предстоящия мач, но и за останалите в първенството. Искаме да постигнем успех, който ще ни даде спокойствие за третото място. С колегите ми се стараем да даваме спокойствие и увереност в отбора. Ако ние сме притеснени, това се пренася и върху играчите. За предстоящия мач си имаме нашите проблеми – Алекс Колев е наказан, а Стив Фуртадо няма да пътува за Варна заради болежки“, обяви треньорът на ЦСКА 1948.

„Победа над Черно море ще даде самочувствие преди предстоящия мач с Лудогорец за купата на България. Финалите са коренно различни от срещите за първенство. Не могат да се правят съпоставки. За финал не е нужна допълнителна мотивация“, допълни рожденикът.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023