ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудогорец е спечелил до момента 7 270 300 евро от наградния фонд на УЕФА за участието си в евротурнирите този сезон. Това отрежда на "орлите" 62-ро място в класацията по приходи от Европа. Тимът на Георги Дерменджиев има всички шансове да се изкачи и по-напред в подреждането, ако продължи в Лигата на конференциите.

Снощи Лудогорец завърши 0:0 като гост на Сервет в първи мач от елиминационния плейоф за място на 1/8-финалите, и ако отстранят швейцарците, разградчани ще дръпнат с няколко места напред в класацията по приходи. Както е известно, и другите клубове у нас заработват немалки суми благодарение на Лудогорец - по фонд "Солидарност" за България. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!
 
На второ място от родните представители за този сезон се нарежда Левски. "Сините" са на 107-ото място със спечелени 1 050 000 евро. Останалите ни два участника - ЦСКА 1948 и ЦСКА, са на 180-то място с по 450 000 евро, заработени от представянето си на терените в Европа.

Лидер в класацията е Реал (Мадрид) с малко под 80 милиона евро. В топ 10 са още Байерн (Мюнхен), Манчестър Сити, Барселона, Атлетико (Мадрид), ПСЖ, Порто, Борусия (Дортмунд), Арсенал и Наполи. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!