ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен след нулевото равенство със Сервет в Женева, което остави реванша в Разград от елиминационните плейофи в Лигата на конференциите напълно отворен. 

"Аз не съм видял различно лице на Сервет. Преди мача казах, че игрово са по-добре от нас. Резултатът е стратегически. Казах на момчетата, че ние играем два мача и тези мачове се играят за резултат. Доволен съм от мача, ние имаме да наваксаме още малко, за да се подобрим", започна Георги Дерменджиев след срещата. 

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Самите играчи, когато резултатът е 0:0 и върви към края, те започват да се прибират без да искат, за да го запазят. Разговаряхме в съблекалнята и те го споделиха с мен. Преди мача аз казах, че Сервет е добър отбор, добре окомплектован. Може да се сравни с други отбори. Ще се опитаме във втория мач да вземем по-добър резултат, за да може да се класираме. Трябва да бъдем внимателни, защото Сервет също имат добри играчи. Ще имаме още един мач, в който ще се подобрим. Ще ги чакаме в Разград и ще бъде мач на надлъгване. Шансовете са 50/50", завърши наставникът на българския шампион.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!