Стамен Белчев научил за уволнението си от ЦСКА веднага след равенството 1:1 с Арда в Кърджали. Още преди мача собственикът на клуба Гриша Ганчев звъннал на Стойчо Стоилов и му казал, че ако отборът не победи, треньорът е аут. Стамен обаче не е бил предупреден какво го очаква.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Веднага след последния съдийски сигнал босът отново се обадил на подчинения си и му наредил да предаде новината на Белчев.

След като излязъл от съблекалнята на стадиона в Кърджали, Стамен бил чакан от Стоилов. Треньорът започнал да говори за двубоя, за пропуснатите шансове и липсата на добра игра в по-голямата част от срещата. Стойчо обаче прекъснал Белчев и му казал, че няма смисъл да коментират, защото Ганчев го е уволнил.

Припомняме, че съсобственикът на ЦСКА трябва еднолично да реши днес кой ще е новият треньор. Снощи се появи информация, че най-вероятно това ще е Златомир Загорчич. БЛИЦ обаче след това писа, че има и други варианти и един сред тях е Стойчо Младенов, чийто договор с казахстанския Кайсар изтича след дни – в първата половина на ноември, а той няма намерение да го поднови.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа