Борислав Евтимов ще бъде помощник-треньор на Сашо Ангелов в новия Етър (Велико Търново). Той ще води и подготовката на юношите старша възраст, така че по всяко време двамата ще са наясно със състоянието на всеки един от футболистите. Евтимов постигна успехи като треньор на старшата възраст, а преди това натрупа опит и в Северозападната "В" група с тима на Спарта.

Сашо Ангелов бе категоричен, че въпреки младостта на тима самият той си поставя високи цели. "Нагледахме се на така наречените опитни футболисти от други места, които идват да вземат парите и да си тръгнат след това. Приоритет имат нашите момчета, които до края на сезона трябва да станат мъже. БФС също изисква от клубовете да развиват своите таланти, а това е и правилният път. Смятам, че ще се справим със задачата да изградим силен отбор, който да се представя на ниво и да бъде в челото на класирането. Разбира се, че ще се стремим да бъдем и на върха", каза Сашо Ангелов пред "Велико Търново Спорт".

Той събира отбора тази вечер от 17:30 ч. на стадион "Ивайло". Намеренията му са да се тренира двуразово, като постепенно ще се увеличиват натоварванията на състезателите.