Много новости обявиха от Етър в навечерието на пролетния полусезон в Източната "Б" група, където "виолетовите" заемат 3-ото място, изоставайки само с точка от лидера Любимец.

На стадион "Ивайло" вече ще има обособен сектор за деца и родители. Той ще се намира вляво от официалната трибуна откъм кафе „Олимпия“ и в него семействата спокойно ще могат да гледат мачовете на любимия си тим. Обособен сектор ще има и за цялата детско-юношеска школа на Етър: младите футболисти ще гледат срещите в централната част точно над тунела.

Още за първото домакинство срещу Спартак (Варна) (на 10 март) се подготвят и специални програмки за мачовете, които ще бъдат в тираж 1000 броя. Цветните програми за двубоя ще бъдат от 8 страници със снимки, съставите преди мача, статистика, интервюта и прочие.

Другата екстра, с която клубът ще изненада феновете, е новият канал "Етър ТВ", който ще излъчва изцяло мачовете на етърци на чужд и собствен терен. На този етап това няма да става пряко, а същата вечер след мача с 90-минутен запис. В канала "Етър ТВ" ще може да се влиза с линк от официалния сайт на клуба www.etar1924.com.

Още няколко проекта са вече в развитие. Работи се по въпроса за изграждане на феншоп, като за целта предстои да бъдат изработени артикули на клуба – фланелки, шалчета, запалки, химикали и др. Предстои да бъде направен и ремонт на вип сектора, както и да бъде обособено помещение за кетъринг.

Продължава практиката да бъде осигуряван безплатен транспорт за феновете за гостуванията на Етър. Първият автобус, отпуснат от фирма „Алекс ОК“, вече е пълен, но желаещите още могат да се записват на 0877 774131 - Севин Мустунов, като се необходими само трите имена. Тръгването за Добрич ще бъде на 3 март в 9:30 ч. от паркинга пред стадион „Ивайло”. От 15:30 часа селекцията на Цанко Цветанов се изправя срещу Добруджа.