Нападателят Тихомир Кънев ще остане в Етър поне до края на сезона. Това заяви изпълнителният директор на тима Димитър Манолов по повод на информациите, че към него интерес проявява ЦСКА.

“На този етап най-разумното решение е Кънев да остане в Етър, затова няма да го пуснем толкова лекомислено. По повод на информациите, че договорът му изтичал, искам да кажа, че Тихомир Кънев вчера си удължи договора за още 1.5 години. Той е водещ играч на Етър и за него най-важно е да продължи да играе редовно и да се развива. Второ, през лятото Етър ще влезе в „А" група и цената на Тихомир Кънев ще бъде съвсем различна", коментира Манолов пред официалния сайт на клуба.

Той все пак уточни, че в бизнеса всичко си има цена, но за Кънев ще бъде искана сериозна сума. Манолов не цитира конкретна цифра, но бе категоричен, че до момента никой не е предложил реална сума, която дори да доближава цената на голмайстора на Етър и на Западната “Б" група.

“Ако някога продадем Тихомир, ние ще искаме процент от трансферите в следващ клуб, защото сме убедени, че го очаква голямо бъдеще", допълни Димитър Манолов./БЛИЦ