Ръководството на Етър е изчистило в последния месец задълженията към футболистите, съобщиха от Управителния съвет на великотърновския клуб. 

„Възнагражденията са изплатени и обслужването им е в график. Правим всичко възможно за финансово стабилизиране след редуцирането на средствата от бетинг компаниите, след държавното ограничение на рекламата им и към днешната дата няма задължения към играчите“, заяви членът на клубната управа Любомир Филипов (на снимката долу).

Старши треньорът Светослав Петров работи по селекцията за новото първенство, като след края на сезона ще стане ясно кои футболисти остават в отбора и кои постове ще бъдат подсилени с нови попълнения.

"Етър направи много достойно представяне в последните три мача от плейофите, играейки за честта си, и взе точки и на трите застрашени от изпадане отбори Локомотив (София), Пирин и Ботев (Враца). Тимът показа, че не влиза в схеми и договорки, а играе честно, което бе признато от цялата футболна общественост", добавиха "болярите" в изявлението си до медиите.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига