Хореографията на сектор „Г“ на дербито между ЦСКА и Лудогорец (0:0) в неделя получи европейско признание. Огненото шоу на феновете на „червените“ беше наредено на пето място в седмичната класация на популярния ултрас сайт lagrinta.fr.

Хореографията беше вдъхновена от филма „Тъмният рицар“ от 2008 г. В центъра беше огромно знаме, на което беше изрисуван лошият герой Джокера и карта с фен на ЦСКА.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

На първо място в класацията е хореографията от дербито на Дания между ФК Копенхаген и Брьондби. Следва тази на феновете на Страсбург от мача с Лион. Трети са ултрасите на ЛКС Лодз срещу Краковия. Точно преди запалянковците на ЦСКА са тези на Арка (Гдиня) от мача с Погон (Шчечин).

Шести са Марсилия срещу Брест. Следват феновете на Де Граафшап срещу Го Ахед Игълс. На осмо място е мач от първенството на Тунис между Монастир и Бизертин. След това е хореографията на запалянковците на Алавес от срещата с Реал (Мадрид), а Топ 10 завършват феновете на Сошо с огромното си знаме срещу Троа.

Това не е първото признание на западните медии относно Сектор  Г. На няколко пъти хореографиите на "червената" агитка впечатляваха Запада. При най-внушителната от тях публиката държеше маски на щурмоваците от прословутата сага "Междузвездни войни".