Кои от шефовете на ЦСКА искат нов треньор и кои подкрепят настоящия? БЛИЦ научи, че Люпко Петрович единствен от хората с влияние на „Армията” държи Милош Крушчич за остане. Сърбинът е имал веднага след дербито с Лудогорец (0:0) разговор с Гриша Ганчев и заявил, че неговият сънародник трябва да продължи да води отбора минимум до края на сезона.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Кристиано Джарета на няколко пъти обяви публично, че треньорът не бива да се пипа. Но това се само за пред обществото и феновете. Наши източници са категорични, че италианецът държи ЦСКА да бъде поверен в ръцете на опитен и доказал се в занаята чужденец. Още преди време БЛИЦ разкри, че в плановете на „червените” влиза такъв специалист. Именно Джарета имал два варианта, които вече е предложил на Гриша Ганчев.

Стойчо Стоилов и синът на Ганчев – Данаил, искат Любослав Пенев да се върне в Борисовата градина и отново да поеме ЦСКА. Те били категорични, че на Любо трябва да му се даде още един шанс. Припомняме, че през пролетта Пенев водеше отбора, но се провали в полуфинала за Купата срещу Ботев (Пд) – 2:3 и 3:3. Малко след това той напусна ЦСКА.

Последната дума за треньора ще бъде единствено на Гриша Ганчев. Никой не знае какво ще реши босът, но се предполага, че това ще се случи най-късно до коледните празници. 
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020