Ръководството на Локомотив (Сф) пусна евтини билети за мача на сезона срещу ЦСКА. Столичното дерби е в събота от 18,00 на стадиона край битака в Илиянци. Всички фенове ще могат да влизат срещу билети на цена от по 5 лева. "Решихме да има равнопоставеност между запалянковците на двата отбора. Няма значение, че сме домакини. Разчитаме на подкрепата на най-верните ни фенове. Искам да ги прозава да подкрепят любимия отбор в най-важния мач за сезона. Сигурен съм, че можем да бием ЦСКА", заяви изпълнителният директор на "червено-черните" Георги Марков пред БЛИЦ.

Той се надява на феърплей от страна на Черно море в другия решителен мач за крайния изход от битката за оцеляване в "А" група. Варненци приемат "Ботев" (Враца), които са пряк конкурент на "железничарите". Старши треньорът на Черно море Георги Иванов обаче още вчера заяви, че може да излезе с юношите за последния двубой от първенството. Това предизвика само усмивка у Марков.

"Надявам се, че Гонзо ще прояви здрав разум и няма да изпълни това си намерение. Дано варненци играят феърплей и излязат с титулярите си. Георги ми е приятел, но нямам никакво намерение да му се обаждам и да го моля за помощ. Локомотив досега не е участвал в задкулистни игри, няма да го направим и сега. До края ще играем честно, пък каквото стане. Има Господ, той вижда", каза още Марков. Той си остави "вратичка" да коментира крайното класиране в "А" група след мача с ЦСКА. "Има много неща, които да кажа. Станахме свидетели на големи циркове в последно време, но ще запазя мълчание до събота. След мача с ЦСКА ще говоря", обеща босът на Локо (Сф). /Милен Димитров


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ