Черно море може да излезе само с юноши в последния си мач от първенството срещу “Ботев” (Враца). Това заяви старши треньорът на “моряците” Георги Иванов след победата над изпадналия Миньор с 2:0 в Перник.

“Нищо чудно и това да стане. Все още не е решено твърдо, но най-вероятно това ще стане ясно утре. Най-много съм доволен, че футболистите ми играха отговорно, след като си свършиха работата и останаха в “А” група още миналия кръг“, заяви Гонзо. Ако “Ботев” открадне нещо във Варна ще се спаси от пропадане в “Б” група, за сметка на прекия конкурент Локомотив (София).

Треньорът на Миньор Николай Тодоров пък призна, че все още няма яснота около своето бъдеще и това дали ще води тима през следващия сезон. “Искахме да постигнем победа в последното си домакинство в елита, но допуснахме грешки, както при първия гол, така и в ситуациите, които имахме пред вратата на Черно море. Все още не знам какво е бъдещето на Миньор и дали ще остана в клуба. Всичко ще се реши в следващите седмици”, каза Кайзера.