Билетите за приятелския двубой между Нефтохимик и ЦСКА ще са с цени 2 лева за всички сектори и 1 лев за ученици, студенти и пенсионери. Те ще бъдат пуснати в деня на мача на касите на стадион "Лазур".

Най-скъпите пропуски за ложите на стадиона ще са с цени 5 лева. Всеки зрител, който иска да гледа мача на Нефтохимик срещу ЦСКА в събота от 16:30 часа на стадиона в Бургас ще може срещу тази скромна сума да се възползва от удобствата, които предлага най-модерния стадион в страната.

Интересът към двубоя е сериозен. Освен многото зрители, които се очакват по трибуните от Бургас и региона, на стадиона ще има и много привърженици на „армейците” от фенклубове в цялата страна. Във връзка с приятелската среща и фенклубът на Нефтохимик подготвя специална хореография за подкрепа на отбора и забележимо присъствие по трибуните. Има проявен интерес и за излъчване на двубоя по интернет, както и от национални радиостанции.

Припомняме, че ЦСКА прие контролата с Нефтохимик да се играе в Бургас и с приходите от приятелската среща да се подпомогне бургаския клуб, който в момента изпитва финансови затруднения.