До 31 март, когато е крайният срок за подаването на документи за футболен лиценз, остават 11 дни. В ЦСКА обаче все още не са предприели необходимите плащания, за да отърват кожата. Сумата, която е изискуема от “червените”, е около 2,5 млн. лева. До момента обаче нито един жалбоподател не си е получил парите. Очаква се това да се случи в края на другата седмица, най-вероятно на 28 и 29 март (четвъртък и петък).
 
Надеждата в ЦСКА се крие в Мерсин. Турският клуб все още не се издължил по трансфера на Спас Делев, който вече забрави, че е играл там, а преди месец се завърна на “Армията”. “Червените” очакват да получат 600 000 евро. Парите трябва да бъдат преведени до 31 март, като от Борисовата градина се надяват този път турците да не отложат плащането.
 
“Имаме уверението от тяхна страна, че ще платят. Колкото и да получим, това ще ни помогне за лиценза. Смятаме, че ще намерим начин да изчистим всичките дългове в необходимия срок, защото 31 март вече чука на вратата”, коментираха пред БЛИЦ от ЦСКА.