Привърженик на ЦСКА е със счупен крак в следствие на голямото меле, което настана след края на финала за Купата на България срещу Славия снощи. “Червените” победиха с 1:0 след гол на Спас Делев, а после извън стадиона настана як пердах. От МВР твърдят, че в боя са участвали фракции на “армейските” запалянковци, които се млатили помежду си. От сектор “Г” обаче отрекоха и обявиха, че са били провокирани от “сини” фенове.
 
Десетина привърженици на ЦСКА бяха задържани в Първо РПУ, като сред тях имаше и около 25-годишен младеж на име Иван, чийто крак беше потрошен. Фенът едва не припадна от острите болки и се наложи да бъде извикана “Бърза помощ”.
 
“Полицаите ни атакуваха с палки и ни удряха жестоко. Момчето пострада от един униформен, много здрав мъж”, твърдят от сектор “Г”.
 
Представители на полицията обаче категорично заявиха, че това не отговаря на истината. “Те се биха помежду си. Ние хукнахме да ги разтърваваме и видяхме този младеж. Беше паднал на земята и виеше от болка. След като ги доведохме в Районното, веднага се обадихме на “Бърза помощ”. Лекарите реагираха светкавично”, обясниха пред БЛИЦ източници от МВР.