След спечелването на Купата на България фенове на ЦСКА бесняха в София, като в изблиците си на радост изпотрошиха паркирани автомобили на улица в центъра на столицата. В крайна сметка полицията е успяла да задържи извършителите. В района около хотел "Плиска" пък е пострадал автобус номер 280, пътуващ в посока Студентски град.

Близо час след последния съдийски сигнал разгорещени запалянковци на ЦСКА са влезли в схватка с полицията, докато преминавали през софийската улица "Авицена", където изпочупили паркирани на тротоара коли. След това се отправили към Борисовата градина, където част от групата е била задържана. Четирима от феновете са отведени в Пето РПУ.

Малко преди това двама младежи са потърсили лекарска помощ в ИСУЛ. Момчетата са били с порезни рани. Друг фен пък е бил прегледан в "Пирогов”, заедно с ранен в сблъсъците полицейски служител. И двамата са освободени от болничното заведение късно през нощта.

Около полунощ пък се е стигнало и до меле между фенове близо до Военна Академия и около Испанската гимназия. От уличния бой между две сериозни групи от по над 25 души са пострадали запалянковци и на двата лагера, като някои са откарани за преглед в "Пирогов". Те имали рани по главите и гръдния кош, но са пуснати да си ходят, след като не са сериозно пострадали.

Сблъсъкът на ултрасите бил прекратен от мигновено появилите се органи на реда, които арестували хора, участващи в боя. Някои от тях са били и с присъди за подобни деяния от близкото минало. /БЛИЦ