Турският гранд Фенербахче е наблюдавал изявите на вратаря на Левски и националния отбор Николай Михайлов срещу Ботев (Пловдив) (3:1). Новината вече обиколи спортните медии, но БЛИЦ научи нещо повече - веднага след мача са проведени разговори между новите агенти на опитния страж и скаутът на турския тим Ердем Урул, който е бил в Коматево.

Турците са поискали да узнаят как могат да имат в редиците си Михайлов, а след разговорите са стигнали до заключението, че имат възможността да си позволят услугите му. Със сигурност Фенербахче може да предложи несъмнено доста по-добри параметри на Михайлов от Левски. Стражът има договор със "сините" до края на сезона с опция за удължаване с две години, но все още не са водени преговори за подновяването. Това означава, че юношата на "сините" може да си тръгне като свободен агент след месец.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Синьо-жълтите“ от Истанбул възнамеряват да се освободят от опитните Волкан Демирел и Карлос Камени, а третият страж на тима Харун Текин, който се оказа титуляр в течение на сезона, не оправдава доверието. Именно при раздяла с някой от настоящите вратари ще се стигне до договор с Михайлов.

 Още на 22 април БЛИЦ разкри, че Михайлов е пред раздяла с Левски и, че интерес към него проявяват доста клубове, в това число и от Турция. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019