Фенклубът на Черноморец - "Сините акули", пуска билети на специална цена за последното домакинство на отбора от есенния дял на първенството в "А" група - срещу Монтана. Всеки, който иска да се присъедини към агитката на отбора в т.нар. Английски сектор, може да си купи пропуск за 3 лева.

Билетите за сектора с най-запалените привърженици вече се продават в кафенето "Сините акули" в центъра на града. Черноморец приема Монтана на стадион "Лазур" в неделя от 16:30 часа.

"Първо искам да кажа, че бройката е доста ограничена. Така че, който иска да подкрепи Черноморец, трябва да побърза. Освен това, нашият отбор направи един чудесен есенен полусезон и се надяваме, че ще завършим по същия начин и срещу Монтана. Трябва да подкрепим и отбора, и нашия старши треньор Димитър Димитров, който пък доказа, че е номер 1 в България", заяви за БТА председателят на фенклуба "Сините акули" Неделчо Харизанов.

Той допълни, че във фенклуба вече обсъждат нови инициативи, които ще бъдат представени на спортната общественост в Бургас през зимата. "Вече няма човек в Бургас, който да не е щастлив от завръщането на Димитър Димитров в нашия клуб. Сега, за разлика от пропилените две години с Красимир Балъков, отборът наистина има реален проект, към който се стреми", каза пък заместникът му Димитър Петков.