Привържениците на Калиакра се обединиха в името на любимия си отбор и обещаха безпрекословната си подкрепа в оставащите мачове. Фенклуб "Калиакра" излезе декларация, с която поздравява футболистите на каварненския тим за мъжката игра и заслужената победа в Бургас (1:0 над Черноморец) и гарантира, че ще бъде достоен 12-и играч в ожесточената борба на тима за оцеляване.

"Истинските фенове подкрепят своя отбор не само в хубавото, но и в лошото, радват се на победите му и съпреживяват заедно пораженията. В този труден момент, в който тимът на Калиакра е принуден да се бори не само със своите съперници, но и с много странични фактори, за да защити мястото си в елита, ние феновете изразяваме твърдата си позиция в подкрепа на футболистите и ги уверяваме, че не са сами в битката. Трудности е имало и ще има... но въпреки напрежението, създавано ежедневно от всякакви "доброжелатели" и напук на пречките, знаем, че няма кой да ни спре, щом сме едно цяло! Вярваме във вас и в бъдещите успехи на Калиакра!", пишат от фенклуб "Калиакра".

От 21:00 часа в неделя Калиакра приема Видима-Раковски в пряк сблъсък за оставане в "А" група. Преди двубоя селекцията на Антони Здравков е на 12-ото място с 23 точки, а тимът от Севлиево е 14-и с 20 точки. /БЛИЦ