Феновете на Монтана скочиха на футболистите след загубата от “Левски” с 0:3. Привържениците обвиниха Станислав Жеков, че е продал двубоя заради грешката, която направи при първия гол на “сините”. Жеков подари топката на Жоазиньо, след което на голлинията дори не посегна да я спре.

“Писна ни, тоя продажник Жеков да се маха. Явно Монтана трябва да играе по 12 мача през сезона – трите, срещу Литекс, Славия и “Левски” няма смисъл. Продажници, защо не играхте”, беснееха привържениците на Монтана след края на срещата и скандираха още: “Горчиво, горчиво”.

Кметът на Монтана Златко Живков се кълнеше в честна игра въпреки странните действия на защитата при попаденията на гостите от София.

“Факт е, че пореден мач става с такива грешки, но не може да се говори за никакво продаване, глупост и простотия е това. Играхме добре, като изключим тази грешка. Нямам никакво притеснение относно продажби. Просто така се случи, едни и същи хора правят грешки. Няма никаква нотка на съмнение, не само сега, а във всички мачове. Няма случай, в който Монтана да участва в продаден мач”, заяви кметът Живков./БЛИЦ