Феновете на Нефтохимик се похвалиха с успешна регистрация в патентното ведомство, която им дава право на притежание на търговската марка „Нефтохимик“ за периода до 11 ноември 2031 г.

„В годината, в която се чества 60 години Нефтохимик, ние прекратяваме практиката да се спекулира с името на любимия ни клуб и да се създават всякакви футболни „проекти“, обявиха привържениците на „шейховете“.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА СЪОБЩЕНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ НА НАФТАТА
Уважаеми привърженици на Нефтохимик, скъпи бургазлии!

От тази трибуна, искаме да ви съобщим, че фен клубът на Нефтохимик успя да регистрира и вече притежава търговската марка НЕФТОХИМИК!

През годините се доказа, че единственият автентичен притежател на правата върху марката сме ние, привържениците на отбора, на които и този път се пада тежката задача да възродим отбора.

В годината, в която се чества 60 години Нефтохимик, ние прекратяваме практиката да се спекулира с името на любимия ни клуб и да се създават всякакви футболни „проекти“.

Това дава допълнителна стойност на усилията, които ще вложим ВСИЧКИ в реализирането на идеите ни за правилен модел на работа, водещ до стабилен и обичан клуб!