Феновете на „Левски” събраха близо 1000 лева в помощ на Джими гуменката, който наскоро бе освободен от работа в клуба. Преди няколко дни привържениците подеха инициатива, като откриха сметка на негово име. В нея всеки привърженик може да дарява колкото прецени.

Тази сутрин от фракцията „Южна дивизия” се похвалиха със събраната за 4 дни сума. Именно те преди това призоваха своите съмишленици да помагат на Джими, който над 15 години работи в „Левски” за 130 лева месечно.

„Добро утро, левскари! Въпреки, че през уикенда не успяхме да се зарадваме напълно, понеделника започва радостно! Искаме да изкажем своята благодарност на първите сини сърца, които се отзоваха на призива за помощ за Джими след публикуваното видео в четвъртък.

До този момент в Набирателната сметка са набрани 946.27лв. Както знаете с тази кампания ние се ангажирахме да помогнем на Джими и в следващите поне 6 месеца той да има постоянен доход, за да може да живее достойно и да се радваме заедно на победите на любимия ни син отбор.

Може да дарите средства за Джими на нашата Набирателна сметка в лева /SG EXPRESSBANK/

IBAN: BG56TTBB94004527174648
BIC: TTBBBG22
Титуляр: МАРТИН ПЕТРОВ СТОИЛОВ

Благодарим Ви предварително от наше и от негово име!”, написа от фракцията във Фейсбук.