Част от водещите фенклубове на ЦСКА в страната се обединяват и застават зад Димитър Ангелов – Дучето. Както е известно, преди няколко дни в интернет пространството се появи публикация, че фенски групировки готвят преврат срещу председателя на централния фенклуб на ЦСКА. По-късно стана ясно, че човекът, който подготвял преврата, е Борис Борисов, официално шеф на фенклуба във Враца. БЛИЦ научи, че на 27 април (сряда) в Пловдив се събират почти всички фенски организации на “червените” на работна среща.

“Организациите “Торсида Пловдив” с председател Кирил Цочев, Бойс Видин с председател Милен Минков, “Горди София” с председател Иво Димитров, се разграничават категорично от документа, написан от Борис Борисов и публикуван в интернет пространството под заглавие “Време разделно за Сектор “Г”, фенове създават организация срещу Дучето”.

В сряда (27 април) от 19:00 часа в град Пловдив е организирана работна среща, в която ще участва клубът на привържениците на ЦСКА с председател Димитър Ангелов и на която ще присъстват представители на всички организации с реална, а не виртуална човешка маса. Домакин на мероприятието е Торсида Пловдив”, съобщиха за БЛИЦ от “червените” групировки./БЛИЦ