Съдбоносна среща за бъдещето на ЦСКА се проведе тази вечер. Бившият собственик на клуба Васил Божков прие известни представители на червената общност. На разговорите присъстваха трима бивши председатели на Националния фенклуб на ЦСКА – Димитър Ангелов-Дучето, Дани Петков и Венци Вучев, както и председателят на фенклуб "ЦСКА 1990" Васил Бурановски.

При Божков бяха още членът на Управителния съвет на "армейците" Борис Калоянов, Лъчезар Николов - Чезари, Георги Атанасов и Иван Ченчев, който доскоро беше пресаташе на клуба. Сдружение "ЦСКА Завинаги" бе представено от архитект Ивайло Мишев, предаде Канал 3. Феновете не пожелаха да разкрият подробности от разговора с Васил Божков, но изразиха оптимизъм за бъдещето на ЦСКА: "Клубът ще бъде спасен".

В близките дни ще бъде официално обявено дали Васил Божков ще се върне на "Армията". Според голяма част от привържениците той е отлично информиран за ситуацията в клуба. Половин час преди феновете да напуснат офиса на Васил Божков от сградата излезе бившият главен акционер на ЦСКА Александър Томов. Той не е присъствал на сбирката на богаташа с привържениците, като най-вероятно преди това е разговарял с Божков и с неговите юристи. Томов бе лаконичен, като заяви единствено, че е оптимист за бъдещето на клуба и не пожела да говори повече.