Феновете на ЦСКА продължават да подкрепят бизнесмените Васил Божков и Гриша Ганчев. "Клуб на привържениците на ЦСКА 1990" излезе с отворено писмо до всички привържениците.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

Армейци,

Клубът на привържениците 1990" напомня на лицата Милко и Иво, че бяха проведени разговори с тях за изясняване на позициите им по отношение поетия им ангажимент към ЦСКА. От тези разговори стана ясно, че тези господа не се интересуват от съдбата на ЦСКА и тревогите на хилядите с червени сърца. Господата прoявяваха интерес единствено към базите на ЦСКА.

Милко, Иво, съвземете се! Осъзнайте се! Вразумете се! Познаваме се повече от 30 години. Вие бяхте едни от нас! Забравихте ли как ви водехме по стадионите на Родината и Европа. Какво правите. Къде остана вашата любов към ЦСКА. Накъде ни водите.

С радост застанахме зад Вас. Подкрепихме Ви. Какво направихте?

Бази, ,,В'' група... Сутрин едно, по обед друго, вечер... Ние всички казваме с грохота на ,,Армията'' стига. Баста. До тук!... Клубът на привържениците призовава всички фенски организации, всички фенове да кажем стига и всеки да изрази отношението си и принадлежността ни към проекта на господата Божков и Ганчев. Всички до един да се обединим и да покажем любовта си към ЦСКА.

От огъня на вашата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА.

"Клуб на привържениците на ЦСКА 1990"

Още за подкрепата на феновете на ЦСКА:

Феновете от Разград - ТУК
Феновете от Североизточна България - ТУК
Фракция "Горди София" - ТУК
Фенове от Благоевград - ТУК
Феновете от Перник и Гоце Делчев - ТУК
Феновете от Северозападна България и Троян - ТУК
Сдружение "ЦСКА Акционерите" и Югоизточна България - ТУК