Треньорът на "Левски" Пепе Мурсия поиска да види в състава на "сините" аржентинската суперзвезда Лионел Меси. Испанецът бе попитан кого би довел на "Герена", а отговорът бе шеговит (с показване на жест с ръка за нисък човек): "Това е Меси. Такъв подарък обаче е невъзможен". Специалистът вече получи Меси, макар и в български вариант, но както всеки друг треньор в света, мечтае и за аржентинския магьосник.

Мурсия коментира и събличането на Ивайло Петев от група фенове на "Левски".

„Понеже е казал някъде, че преди е бил фен на ЦСКА, затова ли е всичко? Мен няма как да ме е страх, защото подобно нещо не може да ми се случи. Аз съм привърженик на "Левски". Въобще не се изплаших да тренирам отбора, дори на секундата приех да го сторя", каза специалистът пред "24 часа".

„Клубът ми има доверие и го осъзнавам. Имам планове да остана задълго тук. Алехандро Перес ми каза хубави неща за обстановката и клуба, които се потвърдиха и дори са по-добри. Харесва ми. Изграждаме нов отбор, който да постигне успехи в дългосрочен план. Всички единици са важни, за да постигнем нещо", сподели плановете си Мурсия.

"Всички тук сме една фамилия. Ще работим, за да успеем. Всеки нов футболист идва с идеята да помогне. Работим по привличането на още хора, без да бързаме. В същото време обаче вярвам на моите играчи. Те са най-добрите в света. Един от тях е Валери Божинов, който е отличен професионалист и нападател", завърши треньорът на "Левски".

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка