България полудя по звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, който несъмнено е във върхова форма и е един от най-добрите в света в момента. Снощи нападателят отчая Милан насред "Сан Сиро", отбелязвайки два гола във вратата на Дида при победата на "червените дяволи" с 3:2. Така Рууни, Бербо и компания са с единия крак на 1/4-финалите в Шампионската лига.

БЛИЦ разбра, че телефоните в БФС били загрели днес, тъй като десетки футболни запалянковци звъняли, за да разпитват как могат още сега да се сдобият с билети за мача с Англия. Както е известно, националният ни отбор се падна в група "G" на квалификациите за Евро 2012 заедно с "Трите лъва", Швейцария, Уелс и Черна гора.

"Кога пускате в продажба билетите за Англия? Трябват ми поне 10 броя. Рууни идва в България, това едва ли ще се случи друг път. Искам от най-хубавите места на "Васил Левски", заявил един от запалянковците, обадил се днес във футболната ни централа.

На 15 март в Цюрих ще бъде изготвена програмата за нашата група и тогава ще е ясно на коя дата Рууни, Тери и компания ще гостуват на "Васил Левски". БЛИЦ разбра още, че в БФС обмислят да поставят цена от 15 лева за най-евтините билети за домакинството на Англия. /БЛИЦ