ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Фенове на Левски засипаха клуба с гневни коментари в социалните мрежи. Причината за това е, че никъде не може да се гледа днешната контрола на „сините“ с латвийския Рига. Картина дори няма и на клубната телевизионен канал в „You Tube“.

„Поредното недоразумение в Левски! След като шефовете се вързаха на шепа фенчета и отмениха класни контроли, сега и мачът никъде не се предава. Вие гаврите ли се с нас? За това ли отделихме толкова пари за клуба - за да гледаме мълчанието и безхаберието на клуба към феновете и пълна информационна мъгла? Тотална идиотия!“, коментира ядосан фен в социалните мрежи.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

„Пичове, за контролите ви простихме. Да кажем не преценихте правилно ситуацията, но в почивен ден да не може да се гледа любимият отбор е тотална издънка. Значи като беше трудно, бяхме заедно, сега явно ще има пари и вече може по стария начин. Голяма грешка правите“, подкрепя го друг.

„Цялото отношение към левскарите от началото на подготовката е обидно. Това е гавра с нас“, допълва трети.

Има и коментиращи, които се заканват да преустановят финансовата си подкрепа към клуба заради отношението на Левски към запалянковците с затъмнението относно контролите на отбора в Дубай. До момента само един от мачовете на „сините“ в ОАЕ беше телевизионно излъчване.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК