Участникът в турнира Лига Европа Берое няма да стартира подготовката си днес. Очакваше се първото занимание на носителя за Купата на България да започне в 18:00 часа на стадиона под Аязмото.

От клуба обаче информираха, че предвидената за днес първа тренировка се отменя за неопределено време. Ръководството на клуба аргументира решението си с факта, че все още няма подписан договор с нов старши треньор. До първото си занимание футболистите ще преминат поетапно медицински
изследвания.

Днес помощник-треньорът Ивко Ганчев прекрати договора си с Берое по взаимно съгласие. Както вчера стана ясно, Илиан Илиев вече не е наставник на отбора.

БЛИЦ разбра истинската причина за отмяната на тренировката. Председателят на Съвета на директорите на клуба Дамян Георгиев се уплашил, след като разбрал, че феновете се организират да превърнат в луд екшън днешнота занимание.

"Ще го пребием! И него, и Петко Петков. Те не заслужават да бъдат повече в Берое. Петков и той за какъв се мисли? Всички знаем, че постоянно подливаше вода на Илиан Илиев. Прогони най-добрият ни треньор, който ни изведе до спечелването на Купата на България и ни класира за Лига Европа. Ще организираме протест пред Общината", заканиха се ултрасите. /БЛИЦ