Феновете на Ботев (Пловдив) са амбицирани да прекратят мач и да издействат изваждане на клуба от "А" група. БЛИЦ научи, че ултрасите още от сега се организират и ще направят всичко възможно срещата на стадион "Христо Ботев" със Сливен на 23 април да не завърши. Утре "канарчетата" ще изтърпят втория си мач от наказанието. Както е известно, те ще приемат Локомотив (Мездра) в Ловеч. Освен това Ботев е с последно предупреждение от БФС, че ще бъде изхвърлен от майсторската група при ново провинение на запалянковците.

"На всички ни е ясно, че от есента сме в "Б" група. Има ли смисъл да си тровим нервите и да страдаме по този начин. Твърдо сме решени да прекратим мача със Сливен. Нека от БФС още сега ни изхвърлят от "А" група", коментираха разгневените ултраси на Ботев.

В същото време привържениците още от сега подхванаха война с Добрин Денев-Дробеца, който е спряган за нов шеф в клуба. Според тях той играе двойна игра.

"Той бе на среща с нас. Каза ни, че е разкрил Димитър Христолов и няма да му се върже на игричките. Чудно ни е за какво се среща с феновете, след като уж бил отказал да поеме контрола над Ботев", гневят се ултрасите.

Вчера БЛИЦ ви информира за слуховете, че Ботев ще получи три точки от Локомотив (Мездра) утре в Ловеч. "Канарчетата" се представят трагично напоследък и в момента са на предпоследното 15-о място с едва 15 точки. Според мълвата нещата били уредени, не от Димитър Христолов, а от Добрин Денев. Както е известно, Дробеца е спряган за нов шеф на Ботев. Освен, че е човек на "Титан АС", той е близък с Георги Бачев, а до края на миналата година бе в управата на "железничарите" от Мездра. /БЛИЦ