Феновете на „Левски” са готови на всичко, за да задържат най-добрия футболист на тим Антонио Аниете. Снощи испанецът вкара страхотен гол на Лудогорец в 90-ата минута и осигури участие на „сините” на финал за Купата на България. Аниете отдавна е любимец на привържениците на „Левски”, а след гола снощи те буквално полудяха по него и използват всякакви начини, за да го накарат да остане и през следващия сезон.

Някои от феновете на „сините” засипват със съобщения Аниете във Фейсбук и по телефона. Привържениците, които знаят испански, са обяснили на своите съмишленици какво да напишат на 29-годишния футболист.

„Antonio, favor manténgase”, се появява постоянно на телефона и във Фейсбук профила на Аниете. Това означава „Антонио, моля те, остани!”.

Привържениците на „сините” са готови да събират пари за заплата на испанеца. Както е известно, договорът му изтича в края на сезона, а сериозната финансова криза в „Левски” може да се отрази и героят на „сините” да не продължи да играе за тима през следващия сезон.

Феновете на „Левски” дори направиха колаж с Аниете, който масово се разпространява в социалните мрежи. На него Антонио е застанал с меч в ръка пред емблемата на клуба.

Фамилията на испанеца също стана повод за интересни игри на думи. „А-ние-те... обичаме”, пишат масово привърженици на „Левски”.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015