Стойчо Стоев беше понесен на ръце от феновете пред Сектор "Б" след края на мача с Лудогорец. Треньорът на "Левски" не можеше да свали усмивката от лицето си, след като отборът победи с 1:0 и се класира за финала на турнира за Купата на България.

"Мисля, че си заслужихме този успех. Играхме срещу изключителен отбор за България, който се е доказал и в чужбина. Получи се доста добър двубой. Изстрадахме си победата, пък и я търсехме през цялото време. Идеално изпълнение на Аниете, прекрасно! Майсторски гол! Все пак отиваме на финал, но поне да се зарадваме на тази победа. Естествено, че ни чака сериозен мач. На финал няма фаворит. Със сигурност ще е коренно различна среща. Ще се готвим съвсем сериозно. Дълбоко се надявам да изпълним мисията си. Ще направя всичко възможно да защитя трофея от миналата година. Получи се парадокс - треньорът може, отборът не може.

Благодаря на футболистите, които показаха, че "Левски" е жив. Благодаря и на феновете за тази еуфорична обстановка. Надявам се да ги зарадваме на финала. Имах съмнение, че може да се получи умора у играчите при евентуални продължения. Хубаво е, че не се стигна дотам. Те показаха, че са големи мъже. На терена нямаше индикации, че единият отбор играе три месеца без пари, а другият е напълно задоволен. Когато работиш, един ден идва отплатата за този труд. За тези четири месеца свършихме много работа. Знам как тези момчета тренират всеки ден. Знам как се проведоха първите ми тренировки тук, и как протичат те сега. Създадохме добра връзка помежду си.", сподели щастливият Стоев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите
Купа на България - сезон 2014/2015