Феновете на „Левски“ започват инициатива за събиране на 50 000 лева. Целта е с тези пари да бъде платено на клуба, а на фланелките на тима да бъде поставен специален надпис за финала за Купата на България с Черно море.
 
Надписът ще бъде отпред, където трябва да има лого на основен спонсор. Както е известно, през пролетта в предната част на екипите на тима липсва спонсорски надпис. Феновете искат за пореден път да помогнат на клуба, който е в тежка финансова криза и съберат пари. Сумата ще бъде дарени срещу поставянето на надпис. Вариантите са няколко, като включват „Левски“ е любов“, „Сърце, душа за „Левски“ София“ и др. Неговото избиране ще стане със специална анкета сред привържениците на „сините“.
 
„Целта на левскарската общност е да стане спонсор на отбора за финала за Купата на България. Ще искаме да сложим някакъв надпис на фланелките, който ние ще изберем. Това ще бъде своеобразна благотворителна акция. Ние ще дадем определена сума, срещу която ще ни бъде сложено логото на фланелките само за финала. Явно Тодор Батков в момента има затруднения да издържа клуба на нивото, на което го е правил. Тази тема е деликатна. Въпреки всичко съм убеден, че бъдещето на „Левски“ е добро, защото това е най-големият клуб“, заяви председателят на тръст „Синя България“ Васил Колев.
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015