Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Феновете на Локомотив (Пловдив) ще се съберат да мислят какви мерки да вземат срещу Коко Динев. Привържениците са бесни на финансовата политика, водена от собственика на клуба, разбра БЛИЦ.

Както е известно, четирима от основните футболисти избягаха от Локо (Пд) преди началото на лятната подготовка. Това са Юнес Бенжалюн, Базил Де Карвальо, Христо Златински и Иван Караджов. Последният чистосърдечно си призна, че си е тръгнал от "Лаута" заради забавени заплати и неполучени премии.

“Не правим селекция. Събираме разни анонимници на проби, гледаме ги и ги махаме. Абсурд е отбор, който след няколко седмици започва мачове в евротурнирите да не знае кога ще завърши селекцията му. Истината е, че Коко просто не иска да вади пари. Ако ги няма – да се маха! Ако остане обаче трябва да развърже кесията”, категорични бяха недоволните фенове на Локо (Пд).

Привържениците ще се съберат в петък в 18:30 часа в залата за пресконференции на “Лаута” и ще решат какви мерки да вземат срещу Динев. Не е изключено ултрасите да прибегнат и до крайни мерки, подобни на тези в "Ботев" (Пд) от преди години. Тогава “жълто-черните” запалянковци по всякакъв начин изразяваха недоволството си от президента на клуба Димитър Христолов. "Канарчетата" издигаха транспаранти, пееха песни, създаваха безредици и докарваха глоби на отбора и дори опитаха физическа саморазправа с футболния бос, известен още като Неградския.