Феновете на Локомотив (Пловдив) са твърдо против назначаването на Георги Бачев за треньор на тима. От няколко дни върви усилен слух в града под тепетата, че именно бившият национал ще замени Христо Бонев на треньорския пост на “Лаута”. Както е известно, легендата на “черно-белите” напуска заради здравословни проблеми и до няколко дни трябва да бъде назначен неговият наследник. Бачев от два-три дни гледа всички тренировки и двустранни игри на Локомотив. Футболистите и други близки до клуба споделят, че именно той ще е следващият треньор.

Най-крайните привърженици на “смърфовете” се възпротивиха на подобна идея на Коко Динев. Група от фенове, която постоянно е на “Лаута” подозират, че зад назначаването на Георги Бачев за наставник на Локомотив се крие друга идея на собственика на клуба. “Двамата вече бяха заедно във Вихрен, пак ще се съберат в Пловдив. Няма да позволим да използват Локомотив”, споделиха фенове на “черно-белите”. Бачев няма нужния лиценз, но в клуба използват за това документите на помощника Неделчо Матушев.

Има вариант и Едуард Ераносян да поеме Локомотив. Шампионът с отбора от 2004 година изтърпява наказание заради допинг скандал в Кипър преди две години, което трябва да изтече в близките дни./БЛИЦ