Десет дни след като Галя Топалова се зарече да финализира сделка и да продаде Локо (Пд), а това не се случи, фракцията "Наполетани" реагира и помести обръщение към дамата. Ето и текстът му без редакция:

"Преди десет дни за първи път г-жа Топалова зарадва нас феновете на Локомотив Пловдив. Тя заяви, че със сигурност продава отбора и до десет дена ще е ясен новия купувач - мистериозен българин, който не желае да става известен преди да е финализирана сделката. Същата тази сделка трябваше да стане факт преди десетина дена, след това така позитивно изказване на г-жа Топалова.

За съжаление, сега десет дни по-късно не само, че няма нов собственик, но и ставаме свидетели на поредната доза лъжи и патологичен непрофесионализъм.

Заради нежеланието на собственика да плати няколко хиляди лева се наложи да играем срамно "домакински" мач на стадиона на "гостите".

Г-жо Топалова, настояваме да представите официално пред българската спортна общественост точния купувач на Локомотив Пловдив, ако такъв съществува както и точна дата на която сделката ще се осъществи. Очакваме да покажете готовност да понесете последствията ако това не се случи"./БЛИЦ