Феновете на Локомотив (Пловдив) зарадваха част легендите за големия християнски празник Въскресение Христово. Знаменитите футболисти на „черно-белите“ получиха кошници с лакомства по случай светлия празник.

СЪОБЩЕНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО (ПЛОВДИВ) ВЪВ „ФЕЙСБУК“
Фенклуб „Локомотив Пловдив“ и The Magic of Plovdiv почетоха клубните легенди като ги поканиха и дариха с разкошни кошници с лакомства по случай светлия християнски празник. На стадиона дойдоха черно-бялата икона Христо Бонев, футболист №1 на Пиринска, Вардарска и Егейска Македония, екзекуторът на Дино Дзоф и рекордьор по отбелязани голове във вратата на Ботев - Гочо Василев от станалото покрай него световно известно село Делчево, Неврокопска околия. Вторият капитан на отбора от 80-те години Гальо Пеев, а също така вратарите Трифон Бръмбаров и Венко Камбуров. Почетен бе и виртуозния левичар от Кършияка Володя Фатов.
От името на ветераните благодарност изказа вратарят от края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век Трифон Бръмбаров. Негови емоционални думи насълзиха дори Христо Бонев. "Той е истинска легенда. С какво ли не го примамваха други отбори, но той предпочете родния Локомотив и го издигна до най-големите. Жалко, че са малко записите на мачове от онова време. Той беше световна класа". 

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството