ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Националният клуб на привържениците на "Левски" организира пресконференция, на която заяви, че оттегля подкрепата си към тима. . На брифинга присъстваха председателят на фенклуба Владимир Валдимиров, говорителят Димитър Байлов и Антон Калчев и Христо Василев. Феновете вече отсякоха, че няма да бъдат на мача от първия кръг на "А" група срещу "Ботев" в Пловдив.

"Това е решение, взето от Националния клуб на привържениците на "Левски" и съгласувано с всички фракции. Решението е окончателно. Това е наложителна мярка с цел да се покаже мнението ни на някои хора. Тотален провал във всяко отношение - от спортно-техническата част до управлението. Никой не иска да забранява на никого нищо. Искаме цялата "синя" общност да застане зад гърба на Националния фенклуб. Да разбере, че това не е някаква шега. Това е първата от поредица стъпки, които ще предприеме НКП. Молим за разбиране от всички фенове. Не е лична прищявка", казаха представителите на феновете.

"Всичко може да се промени, ако има желание. Не може да прокламираме с месеци да подкрепяме отбора докрай, а отбор да няма. Има само едни заплатаджии. Ние свършихме с нашата подкрепа. Четири години, караме даже петатата, регистрираме срамни провали. Второ място, трето място - само калъфки. Танцът Румба в кофа и Ганкиното хоро ги гледаме от пет години. По-голям срам от разходката на нашите в казахстански терени не сме брали. Ако няма промяна, направо да си дават фланелките на юношите и да си тръгват. Играчите могат да са щастливи, че това е формата ни на протест. Ние търпение имаме, въпросът е да се покажат признаци за развитие на отбора. Ние доказхме, че сме номер 1, а нашите футболисти не знам кой номер трябва да са", допълниха феновете.