Феновете на Славия очаквано са бесни след вчерашната порнография, на която станаха свидетели. “Белите” очаквано загубиха от Спартак (Варна) на “Овча купел” с 1:2, а само ден преди това най-старият роден клуб отпразнува своята 96-а годишнина.
 

Привържениците на Славия нападнаха ръководството в лицето на Венци Стефанов заради срамното и грозно поражение в специална декларация:

 

"Чудесен подарък" за този рожден ден ни поднесоха "белите" футболисти, ръководство и разни спонсори, след уж доброто начало на полусезона. Няма нужда от допълнителни коментари, а едва ли и някой се интересува от голмайсторите в този "мач". За пореден път ръководството доказа, че не са настъпили промени в управлението на любимия ни клуб и, въпреки многото приказки, действия липсват. "Славия" пак ще бъде извън медалите, Европа, феърплея...


Докога ние като фенове ще берем срама от това, което прави ръководството? И едва ли тук съдията бе виновен за провала, защото той май "имаше топки", за да даде пресилена дузпа за "белия" тим, за да подритне Йордан Петков топката в ръцете на вратаря? Рибата се вмирисва откъм главата и едва ли трябва да си изливаме яда по футболистите в случая, камо ли по треньора.


Апропо, думите на Стевица Кузмановски на пресконференцията след мача бяха най-красноречиви. На въпрос дали мачът е бил истински, старши-треньорът на "Славия" отговори с краткото и ясно: "НЕ ЗНАМ"...”./БЛИЦ