Феновете на ЦСКА излязоха със съобщение ден преди ключовата битка за титлата, която ще се реши в последния кръг на Първа лига. "Армейците" са на точка зад лидера Лудогорец и приемат Ботев (Пловдив) на стадион "Българска армия".

"Орлите" пък нямат право на грешка при домакинството си на Черно море. 

Ето какво разпространиха в социалната мрежа привържениците на "червените":

Докато дишам - надявам се!

Много се изписа през последните 24 ч. Отказваме да влизаме в полемики, тактически анализи или бистрене на съдийски наряди. Факт е, че всичко отново е срещу нас и шансовете ни за повечето от вас изглеждат малки, да не кажем илюзорни.

Но въпреки това вярвайте. В тези мракобесни за българския футбол времена единственият светъл лъч остана нашата вяра. Нещото, което нито продажни рефери, нито корумпиран футболен съюз, предателска сг*н и дори нашите врагове не могат да ни отнемат. Онова светло кътче в душите ни, скрито надълбоко и недостъпно за всички останали. Вярата, момчета, е най-могъщият ни капитал. И той плаши всички, тръгнали срещу нас, повярвайте ни.

Майната им на сметките и майната им на прогнозите. Да застанем рамо до рамо и да запеем за любимия отбор. Да изкрещим свещените четири букви с цяло гърло. И да чуят всички, че сме тук. И винаги ще бъдем!

Напред, армейци! С нами Бог!