Феновете на ЦСКА не са вилнели само на трибуните на стадион "Георги Аспарухов". Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков даде възможност на фоторепортери да заснемат какво представляват в момента тоалетните, както и самият сектор, в който се разигра кървава драма.

Както е известно, ЦСКА победи с 3:1 "Левски" на собствения му стадион, но привържениците на "червените" не можаха да изгледат дербито до края и да се радват заедно с футболистите. Причината бе, че на полувремето полицаите нахлуха в Сектор "Г" и избутаха всички фенове извън стадиона, налагайки ги с палките си.

"Снимайте тоалетните в Сектор "Г", които са потрошени още при влизането на тяхната агитка. Още от там започва създаването на такава необяснима агресия. Не знам защо хората още при влизането си на стадиона са счупили всичко, което може да се счупи", заяви Баждеков.

Той добави, че преди началото на вечното дерби Сектор "Г" е бил одобрен от делегата, както и от полицията.

"Всичко е описано. Сектор "Г" беше одобрен от дежурния делегат преди мача. Беше направен оглед и от полицията", каза Баждеков.

"Радвам се, че нямаше жертви, защото виждате каква е ситуацията в сектора. Благодаря на нашите фенове, че се държаха достойно, въпреки това, което се случи на терена. Поднасям им извинения", каза още Баждеков. /БЛИЦ

Снимки, публикувани в "Гонг":

3_10.jpg
4_3.jpg
5_4.jpg
6_4.jpg
10_1.jpg
2.JPG
3_11.jpg